ظروف پخت و پز گرانيتي براي برنامه چربي سوزي ورزشکاران


دستيابي به تناسب‌ اندام، تمام مواردي که براي کاهش چربي و حفظ حجم ماهيچه چربي سوزي يک فرايند زيستي است، بنابراين هيچ رازي در آن نهفته نيست. اين امر به ترفندهاي خاصي نياز ندارد، اما شناخت فرايندهايي که منجر به کاهش چربي مي‌شوند مي‌تواند به شما درزمينه? اتخاذ تصميمات مناسب کمک نمايد. علاوه بر ورزش و تمرينات بدني تغذيه مهمترين بخش چربي سوزي محسوب مي شود طرز پخت غذا و ظروف پخت غذا همه موماتي هستن که شمارا در اين امر ياري مي کنند.


سامي تفلون


samiteflonپخت غذا رژيمي در ظروف گرانيتي با روزافزون شدن بيماري ها و به خطر افتادن سلامت انسان ها و اضافه وزن نسل جوان جامعه بشري به فکر اين افتاد که سبک تغذيه خود را اصلاح کنيد . متخصصان در زمينه برنامه غذايي در باشگاه ها به فکر چاره اي براي اصلاح تغذيه افتادند ، آنها در نتيجه اين تحقيقات مصرف غذا هاي فاقد روغن و چربي و کالري کمتر را رمز مبارزه با بيماري ها مي دانستند .


آيا پخت غذا بدون روغن و چربي امکانپذير بود ؟


در ابتدا برخي از محققان مصرف غذا هاي آبپز و کبابي را پيشنهاد کردند که با واکنش منفي جامعه سلامت مواجهه شدند ، زيرا مصرف غذا هاي کبابي و آبپز علاوه بر کاهش ارزش غذايي در دراز مدت باعث بروز مشکلات گوارشي مي شد و غذاهاي آبپز با ذائقه خيلي ازمردم سازگار نبود بنابراين محققان و ورزشکاران پس از پژوهشهاي گسترده استفاده مناسب از ظروف پخت پز را چاره دانستند و از سرويس قابلمه گرانيتي و نچسب و با مصرف کم روغن و پخت کامل و خوش طعم غذا و به دليل کمترين نياز به استفاده از روغن و کره پيشنهاد کردند.


سامي تفلون چربي سوزي


چرا پخت غذا در تابه گرانيتي داراي ارزش غذايي بالايي است ؟


ارزش غذايي مواد خوراکي در اين ظروف گرانيتي به دليل کاهش زمان پخت حفظ مي شود . مهم‌ترين مزيت ظروف گرانيتي را حذف يا به حداقل رساندن روغن در طبخ غذا بدانيم، بدون شک بايد از صرفه‌جويي در وقت به‌عنوان مهمترين مزيت اين ظروف ياد کنيم.


رژيمي


روش پخت غذاي سالم و مناسب براي تغذيه در ظروف گرانيتي چگونه است ؟


بسته شدن درب ظرف گرانيتي در شروع پخت موجب مي‌شود که غذا اصطلاحا عرق کند و آب و روغن خود را به ظرف پس دهد و به اين ترتيب غذا در بخار آب خود پخته و بعد از پخت کامل و تبخير آب اضافي در روغن خود سرخ مي‌شود، به طوري که غذا ضمن مغز پخت شدن، ظاهري سرخ شده و برشته دارد.


براي سرخ کردن غذاهايي مثل سيب‌زميني و يا بادمجان که در ترکيب خود، روغن ندارند چگونه بايد عمل کنيم؟


با افزودن مقدار بسيار کمي روغن مي‌توانيد اين مواد غذايي را نيز سرخ کنيد زيرا به دليل تبعيت از روش بخارپز، غذا نمي‌تواند روغن را به درون خود جذب کند و همان مقدار کم روغن افزوده شده به غذا روي سطح را کاملا مي‌پوشاند و آن را سرخ و طلايي مي‌کند بنابراين به دليل طبخ ملايم وهمچنين استفاده از آب و روغن خود غذاها براي پختن و سرخ شدن آنها، ارزش مواد غذايي حفظ مي‌شود و غذاها طعمي واقعي و دلپذير خواهند داشت.



 


نظر متخصصان در مورد پخت غذا در ظروف گرانيت


متخصصان تغذيه و جامعه سلامت ؛استفاده از فشار بخارآب، غذا را کاملا مغز‌پخت مي‌کنند و براي سرخ کردن غذا نياز به استفاده از روغن اضافي نيست زيرا يکي از عمده دلايل چاقي در جوامع امروزي و به ويژه کشور ما مصرف دائم غذاهاي چرب و سرخ‌کرده است و کاهش سن سکته قلبي و ابتلا به بيماري فشارخون و چربي خون از عواقب مصرف همين غذاها است.


 


 


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قالیشویی در اصفهان | خلیج فارس مرچـندایزیــنگ؛ هنر طراحی و چیدمان فروشگاهی زندگی بهتر برقکارساختمان وصنعتی مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و طلاق ارغوان لایک گرام Dustin f 15 bankesaze